Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zac Efron a Vanessa Hudgens se k sobě vrátí!

18. 1. 2011

Zac Efron a Vanessa Hudgens se k sobě vrátí!

STARS: Zac Efron a Vanessa Hudgens se k sobě vrátí! - foto
Zdroj: Profimedia.cz

Už před dvěma týdny otřásla světem šoubyznysu šokující zpráva: Van (21) a Zac (23) se rozešli...

Pár se potkal před čtyřmi roky při natáčení filmu Muzikál ze střední a od té doby byli Zac a Vanessa pořád spolu. Nedávno se to ale změnilo a herečka prohlásila, že byli spíš dobří kamarádi než milenci: "Neudělali jsme si nic špatného. Na rozchodu jsme se domluvili."

Blízký přítel obou herců, Paul, si ale myslí, že odloučení není definitivní: "Oni jsou tak dokonalý pár. Rozumí si, věří si, nežárlí na sebe a ustáli spolu nejeden skandál. Jejich rozchod byl pro celou partu obrovský šok. Sám za sebe jsem ale přesvědčený, že se k sobě jednou vrátí!"

"Mají oba hodně práce, tráví spoustu času od sebe a navíc chtějí zažít, co znamená být single. Ani jeden si to nikdy pořádně neužil," prásknul Paul s tím, že mezi Zacem a Van je tak obrovské pouto, že: "Až tohle všechno prožijí, tak se určitě dají zase dohromady a budou mít kupu dětí."

_________________________________________________________________________

Co si o tom myslím:

no kupu dětí asi jo!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pokud sem chceš taky dát co si o tom mylíš,tak to napiš do komentářů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

veronika kirvejova

(veronika kirvejova, 4. 1. 2014 11:51)

justinku chod vanesskou hudgens prosim vim ze me este neznas ale udelej to promne muj nadpis tam je tak si to precti prosi vretse kni prosim ale ne selene gomez ale vanessou hudgens prosim