Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zac Efron: "Kámoši mi Vanessu neschvalují!"

29. 12. 2010

Zac Efron: "Kámoši mi Vanessu neschvalují!"

STARS: Zac Efron:
Zdroj: Profimedia.cz

HSM star neodolává jen krásným fanynkám, ale také tlaku od přátel...

Už v roce 2005 začal Zac (22) chodit hereckou kolegyní Vanessou Hudgens. Ani oni dva ani hercovi přátelé tenkrát netušili, že jejich vztah může vydržet tak dlouho. Ale stalo se a Zac říká, že je s Van moc šťastný. Na druhou stranu ale přiznal, že kluci z party jeho vztah neschvalují!

"Je příjemné, když mi krásné holky lichotí a snaží se mne sbalit. Pokaždé je odmítám s tím, že miluji Vanessu," vysvětluje Zac: "Když to pak vyprávím kámošům, říkají mi, že jsem blázen."

Podle party by se měl Zac na Vanessu vykašlat. "Tvrdí mi, že jsem moc mladý na to, abych chodil jen s jednou holkou. Radí, abych si užíval s každou fanynkou, která po mne touží."

Hvězda filmu Muzikál ze střední připouští, že občas podobné myšlenky napadnou i jeho. "Někdy se probudím a říkám si, že žiju jen jednou a musím si užívat. Pak si ale vzpomenu na to, jak je Vanessa skvělá a stydím se za to, že jsem vůbec o něčem takovém přemýšlel."

"Většina kluků by si tolik nádherných fanynek určitě užívala a věřím, že i můj život by byl jednodušší, kdybych byl single, ale jednou spolu chodíme a já myslím, že na vztahu se musí pracovat. Takže se nikdy nepřestanu snažit, aby nám to klapalo!"


Podívej se na trailer Zacova posledního filmu Život a smrt Charlieho St. Clouda

Přečti si: Zac Efron má nový job!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář