Jdi na obsah Jdi na menu
 

Taylor Swift utíkala před tornádem

2. 6. 2011

Taylor Swift utíkala před tornádem

STARS: Taylor Swift utíkala před tornádem - foto
Zdroj: Isifa.com

Napínavé chvíle zažila Taylor Swift při natáčení posledního klipu. Musela se schovávat před tornádem!

Natáčení klipu k singlu 'Story of Us' v Nashvillu bylo krapet šílené. Taylor si práci nenačasovala zrovna dobře, celou oblast totiž sužovaly deště, silný vítr a vše vyústilo obrovským tornádem.

„Bylo to vážně trochu komplikované. V Nashvillu se objevilo práv v tuhle dobu hned několik tornád,“ řekla k tomu Taylor.

A pokračuje: „Všichni jsme se museli jít schovat do speciálního bunkru, kde nebyla žádná okna. Nejdřív jsem z toho byla vyděšená, ale nakonec jsme si tam užili i docela dobrou zábavu.“


Co způsobila tato tornáda je vidět na spoustě fotek. Zpustošená příroda a rozmetané domy svědčí o jejich síle. Taylor se okamžitě zapojila do pomoci a v nashvillské Bridgestone Aréně odehrála charitativní koncert pro asi 13 000 lidí, jehož výtěžek šel na pomoc postiženým po této přírodní zběsilosti.

„Jedna naše tanečnice nám ukazovala, co jí cyklon způsobil na zahradě. Ty obrázky nás totálně uzemnili,“ doplňuje Taylor s tím, že příroda si opravdu nevybírá.

„Ten nápad s charitativním koncertem byla hodně rychlá akce. Zjistili jsme, že tady v Aréně mají volno, a tak jsme to dali do kupy. Bylo zkrátka potřeba okamžitě pomoct všem těm rodinám, které přišly o střechu nad hlavou,“ popisuje zpěvačka rychlou reakci na katastrofu.

Celá show přinesla výtěžek 750 000 dolarů, které byly věnovány postiženým v této oblasti.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář