Jdi na obsah Jdi na menu
 

STYLE:Být jako Ke$ha...

1. 1. 2011

Být jako Ke$ha...

STYLE: Být jako Ke$ha... - foto
Zdroj: Profimedia.cz

Je nespoutaná a má svůj styl! Deset kroků, jak být jako Ke$ha:

Krok 1
"Nezáleží na tom, co děláš, ale dělej to naplno," říká zpěvačka, která se tímhle heslem řídí už od školky.

Krok 2
Inspirace je dobrá věc: "Ale nikdy nikoho nekopíruj!" Ke$ha je v každé situaci sama sebou a nikdy si nehraje na nic nehraje.

Krok 3
Nepouštěj se do činností, pro které nemáš nadání. "Talent je polovina mého úspěchu. Kdybych byla módní návrhářka, byla bych průměrná. Ve zpěvu jsem skvělá," říká star.

Krok 4
Je jedno jestli zpíváš nebo hraješ fotbal, důležité je, abys do všeho co děláš, dal/a veškerou energii, kterou máš v sobě. Úspěch je pak podle Ke$hy naprosto zaručený.

Krok 5
Vytvářej vlastní styly. "Nenech se ovlivnit módou a trendy. Kašli na to! Zajdi do sekáče a navlíkni se do kousků, který nikdo nenosí!"

Krok 6
Make-up! Když už ho Ke$ha má, tak si na něm dává fakt záležet! "Buďto chodím úplně nenamalovaná nebo si na tváři vytvořím úlet, o kterém druhý den píší všechny noviny. Baví mě lidi překvapovat!"

Krok 7
Pokud jde o účes, tak star nemá žádný oblíbený: "Jednou mě baví vlny, podruhé dredy a někdy vstanu a jdu ven bez česání."

Krok 8
Zpěvačka si ujíždí na tetování. I na něj má ovšem osobitý názor: "Nesnáším ty trendy obrázky, které má na ruce každý druhý. Moje tattoo musí dávat nějaký smysl. Ke každému svému tetování mám příběh."

Krok 9
Ačkoli je Ke$ha na první pohled rebelka, má velmi vysoké IQ a ve škole měla samé jedničky. "Učení mě bavilo, škola byla super. Teda až na učitele, ty mě dokázali pořádně vyprudit. Hlavně kvůli oblíkání..."

Krok 10
Máš svůj sen? "Tak okamžitě začni makat na tom, aby se ti splnil!" Ke$ha pochází z velmi chudých poměr a jak sama říká: "Jen vlastní dřinou jsem se dokázala vypracovat tam, kde jsem teď!"

Přečti si: Ke$ha - Star z popelnice!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář