Jdi na obsah Jdi na menu
 

Selena Gomez: Jaký chlap se jí líbí?

3. 1. 2011

 

Selena Gomez: Jaký chlap se jí líbí?

STARS: Selena Gomez: Jaký chlap se jí líbí? - foto
Zdroj: Profimedia

Přesto, že je poslední dny Selena spojovaná s Justinem Bieberem, prozradila, že se jí líbí úplně jiný chlap!

Svůj typ pana Božského prý nemá úplně vyhraněný, ale přiznala, že nesmírně sexy ji přijde herec Shia LaBeouf, z filmu Wall Street: Peníze nikdy nespí.

„Nemám vysněného perfektního kluka. Ale musí to být někdo, kdo mi bude hodně nablízku a někdo, kdo bude skutečně upřímný,“ svěřila se Selena. „Ale kdyby vypadal jako Shia LaBeouf, bylo by to skvělé!“ dodává.


„Když je člověk mladý, měl by si užívat, a ne se rovnou vrhnout do ´vážného´ vztahu,“ myslí si Selena. Že by to byla narážka na randění s Justinem?



Disney hvězdička se zároveň přiznala, že nerada randí. „Já vlastně hrozně nerada chodím na rande. Vždycky je mi trapně, když nevím, co bysme mohli dělat. Navíc se mi vždycky roztřesou nohy, když jsem vedle kluka, který se mi moc líbí. Ta nejlepší věc, co ale můžeme všichni udělat je, neuzavírat se do sebe a užívat si, že jsme mladí,“ uzavírá Selena.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bože seleno!!

(Radiis, 21. 3. 2011 19:37)

Seleno,ty svině! kéž by ti dal Justin Bieber kopy má šanci na lepší holky ty patříš mezi ty nejhorší máš obličej jak tenisák cha cha cha pičo jedna vymrdaná.

Re: Bože seleno!!

(ev@$ B.(majitelka), 22. 3. 2011 19:11)

Pravda,ale nepis tu takovy veci,normalne napis si myslis ze neni ta prava,a bude to OK.Vim ze si out kvuli tomu ze spolu chodi,ale tak uz to ma byt.Zivot uz je takovej,s tim se musis smirit!