Jdi na obsah Jdi na menu
 

Po kom touží Selena Gomez?

1. 1. 2011

Po kom touží Selena Gomez?

STARS: Po kom touží Selena Gomez? - foto
Zdroj: Profimedia.cz

Přestože Selena (18) v poslední době randí se zpěvákem Justinem Bieberem, neváhala prozradit, kdo je jejím idolem. A Justin to není!

Kdo se ti tedy líbí? "Nemůžu říct, že se mi líbí jen blonďáci s modrýma očima nebo naopak tmavovlasí kluci. Nemám vyhraněný typ."

Hvězdě seriálu Kouzelníci z Waverly jde totiž o mnohem víc než jen o vzhled: "Ocením, když je kluk čestný, příjemný a mohu se spolehnout, že mě nepodrazí, a to se na pohled nepozná."

Přeci jen ale existuje někdo, kdo Seleně připadá: "Fakt sexy!" Je to herec z filmu Wall Street: Peníze nikdy nespí, Shia LaBeouf. "Vážně mi záleží jen na povaze, ale když by jednou můj kluk vypadal jako Shia, nezlobila bych se." :-)

Disney star nosí od svých dvanácti let prsten čistoty. "Zatím vůbec nepřemýšlím o tom, že bych ho měla sundat. Není s kým...," tvrdí Selena s tím, že z kluků je pořádně nervózní.

"Kdykoli mám jít na rande, mám břicho plné motýlků a dřevěné nohy," směje se star a dodává, že i přesto je otevřená a čeká na pravou lásku. Že by tedy Justin utřel nos...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: JEN JEHO!

(shakeseli, 2. 8. 2011 18:21)

wow to vím už dávno