Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lady Gaga si tiskne fanoušky na triko

2. 6. 2011

Lady Gaga si tiskne fanoušky na triko

STARS: Lady Gaga si tiskne fanoušky na triko - foto
Zdroj: Isifa.com

Lady Gaga chystá další speciální outfit, tentokrát s potiskem obličejů svých fanoušků!

Zpěvačka požádala všechny své fanouška, aby podpořili stránky VivaGlam.com, patřící kosmetické společnosti MAC. Web se zaměřuje na iniciativu, která se stará o postižené HIV a AIDS. Gaga by si přála, aby její fanoušci na web nahráli svou fotku a sdíleli s ostatními informace o tomto onemocnění.
Stylistka zpěvačky Nicola Formichetti navíc navrhla, že všechny fanouškovské fotografie vytiskne a použije pro nový 'Gaga outfit', v kterém se zpěvačka ukáže ještě do konce roku.


Lady Gaga se o šíření nebezpečí HIV a AIDS velmi zajímá. Ví, jak je tato nemoc nebezpečná a možnost nákazy mnohdy podceňovaná.
Gaga se do kontaktu s touto iniciativou dostala při natáčení reklamního spotu na limitovanou kolekci lesků na rty na začátku tohoto roku. A protože je velký fanda do make-upu a líčení, zajímala se o všechno kolem, včetně této web adresy.



Nahaté focení

Jednou zpěvačku požádal fotograf Steven Klein, že by ji chtěl fotit přirozeně, bez jakéhokoliv líčení. A viděl někdy někdo z vás Gagu nenalíčenou? Gaga líčení miluje, takže domluva to nebyla jednoduchá.

“Jsme oba se Stevem tvrdohlaví a přesně známe svoji vizi. Já znám jeho a on zase mou, takže jsme chvíli tahali každý za jiný konec provazu, ale nakonec jsme z toho smotali krásný uzel,” říká Lady Gaga. “Já chtěla, aby ustoupil, a on mě chtěl uvolnit a dostat ze zajetých kolejí.”

A jak to dopadlo? “Úplně mě ze všeho vysvlékl. Neměla jsem žádný make-up, sundal mi řasy, linky, stáhnul mi vlasy a dokonce jsem neměla ani ničím natónovanou pleť. Pro mě to bylo tak strašně uvolňující, ale stálo mě taky hodně sil, abych se takhle cítila sama sebou...”


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář