Jdi na obsah Jdi na menu
 

LADY GAGA MILUJE POŘADY O VAŘENÍ

9. 6. 2011

 

LADY GAGA MILUJE POŘADY O VAŘENÍ

STARS: Lady Gaga miluje pořady o vaření - foto
Zdroj: Isifa.com

Tyhle pořady buď miluješ nebo nesnášíš. Lady Gaga se na nich ale doslova ulítává...

Gaga miluje vaření a ještě radši experimentuje s novými recepty. Inspiraci bere hlavně v pořadech o kuchařském umění, které zbožňuje. “Když mám volno, sleduju pořady o vaření,” svěřila se Gaga. "Jsem na nich skoro závislá! Myslím, že teď vařím docela dobře, dost jsem se v těchhle show naučila. Moje specialita je určitě italská kuchyně.”

Její kuchařské umění se jí hodí, ráda totiž zve své přátele, se kterými pak sedí nad sklenkou vína a něčím dobrým k snědku. I když je Gaga dost vytížená, pořád udržuje vztahy s kamarády z dětství a dobré jídlo je vždycky ideální důvod, proč se sejít.

“Chodila jsem do dívčí školy, ale pořád se s několika kamarádkami vídáme a jsme v kontaktu. Jednou za čas se sejdeme a klábosíme a pijeme a jíme.... Je to strašně fajn,”pochvaluje si Gaga tyhle soukromé chvilky. 


Lady Gaga je také známá svými dietami, aby byla v kondici a na pódiu dobře vypadala. Teď si ale nasadila 'picí dietu', která se zdravím jídlem ale nemá nic společného. 

“Skutečně jsem si naordinovala 'picí dietu'. Chci být totiž kreativní, navíc je to můj život a já ho chci žít podle sebe,”zdůrazňuje Gaga, o co jde. “Ráda piju whisky a podobné drinky, když pracuju. Potřebuju inspiraci. Jen je problém, když pracuju každý den, tak mám pak ráno trochu kocovinu. To jsem se ale naučila řešit jógou, cvičím jógu strašně moc...” dodává ke své nové 'dietě' Lady Gaga.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář