Jdi na obsah Jdi na menu
 

Justin Bieber vytvořil vůni pro dívky

29. 5. 2011

Justin Bieber vytvořil vůni pro dívky

STARS: Justin Bieber vytvořil vůni pro dívky - foto
Zdroj: Isifa.com

Podle Justina je totiž důležité, jak dívka nebo žena voní. Vzal to tedy do svých rukou a další jeho obchodní počin je ovocná vůně 'Someday'.

Krásně vonící dívky obdivuje i sám Justin. Proto se pro ně rozhodl vytvořit vůni. Je lehká, ovocná a prý dokonale vystihuje samostatnou dívku. Pod názvem 'Someday' (Někdy, Jednoho dne...) se bude od června prodávat v USA.

“Pro kluky je vážně důležité, jak dívka voní,” svěřil se Justin. “Chtěl jsem svým fanouškům dát kousek ze sebe, a tak jsem stvořil vůni, která se mi líbí, resp. která by se mi líbila, až by se s ní dívka navoněla.”


Kdo ví, jestli je Justinova vůně květinová právě proto, nebo dal na radu své přítelkyně Seleny Gomez. Její nejoblíbenější je totiž Daisy So Fresh od Marca Jacobse, která voní po malinách, divokých růžích a švestkách. Justinovu novinku prý už ale používá také :)

Možná se při tvorbě 'Someday' inspiroval právě Selenou a chtěl své lásce udělat radost. Radost ale určitě udělá všem i originálním flakónem, na kterém je zavěšený přívěsek ve tvaru srdce a květu.
Navíc část výtěžku z prodeje této vůně půjde na charitativní účely.


Kdy se 'Someday' dostane na evropský trh zatím nevíme, snad 'Jednoho dne'...



Mrkni na tohle video: Justin Bieber - That Should Be Me ft. Rascal Flatts

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář