Jdi na obsah Jdi na menu
 

Justin Bieber byl málem zatčen

11. 3. 2011

Justin Bieber byl málem zatčen

STARS: Justin Bieber byl málem zatčen - foto
Zdroj: Profimedia.cz

Nejenže jeho holce Seleně Gomez vyhrožují smrtí, ale nechybělo moc a zpěvák si kvůli dotěrným fanynkám šel sednout za mříže.

Co se stalo? Kvůli koncertu přiletěl Justin ve středu do anglického Liverpoolu. Davy fanynek vyčenichaly, že se ubytoval v hotelu The Hard Days a zcela ho obklíčily. "Byly jich tu tisíce. Ostatní hoteloví hosté neměli šanci se sem dostat," vypráví zaměstnanci luxusního sídla.

Justin doufal, že zájem fanynek po nějakém čase opadne. To se však nestalo a místo toho na něj v šest hodin večer v hotelovém apartmá zaklepala policie: "Řekli mi, že pokud se ukážu v okně nebo dokonce na balkóně, budou mě muset zatknout a strávím noc v cele. Nemám prý nezvladatelný dav provokovat. Obávali se, že by ty holky mohly vtrhnout do hotelu a mohlo by dojít k vážnému problému."

Zpěvák poslechl a snažil se vyjít mužům zákona maximálně vstříc, když na svůj twitter napsal: "Je to šílené, venku na mě čekají tisíce lidí. Všechny vás miluju, ale rád bych se před zítřejším koncertem vyspal. Prosím, nekřičte tolik!"

Justinova zpráva se sice okamžitě mezi fanoušky rozkřikla, trvalo ale ještě další dvě hodiny, než se policistům podařilo Beliebers, jak se zpěvákovým fanynkám přezdívá, rozpustit.

Podívej se na dav, který od rána obléhal hotel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

justin bieber

(tereza, 1. 10. 2013 16:23)

chudak justin mam ho rada jsem jeho fanynka

JB i love you

(justinka, 20. 5. 2012 19:30)

Hahha chudáček náš Justinek ten ani ven nepohl jit ani na oknu nikam :( mocks Justínek I love you : )