Jdi na obsah Jdi na menu
 

JUSTIN BIEBER A SELENA GOMEZ NA SVATBĚ!

5. 9. 2011

 

JUSTIN BIEBER A SELENA GOMEZ NA SVATBĚ!

STARS: Justin Bieber a Selena Gomez na svatbě! - foto
Zdroj: Isifa.com

Hvězdný pár se stal nečekanými hosty jedné americké svatby. O tom se ženichovi a nevěstě určitě ani nesnilo...

Justin a Selena si zrovna užívali romantickou večeři v restauraci v Malibu Beach, když se najednou odněkud začali linout zpěvákovy songy. Rozhlédli se a zjistili, že na pláži pod nimi právě probíhá svatba. Na nic nečekali, a přestože nepatřili mezi pozvané hosty, šli se na party podívat.

"Nikdo z hostů netušil, kdo právě teď jí nad nimi. Justinovy písně se pouštěly pořád dokola a on se chtěl jít podívat, komu se jeho muzika tolik líbí," vypráví číšnice z restaurace Adamson House: "Zaplatili a seběhli dolů na pláž, kde způsobili totální poprask. Nejdřív tomu nikdo nechtěl věřit, že jsou skuteční. Bylo to zábavné."

Podle hostů svatební party byl Justin velmi milý, s každým se fotil a nakonec dokonce do mikrofonu novomanželům Rob a Jeanine McCoolovým popřál jen to nejlepší. "Zachoval se opravdu skvěle. Všichni byli z jeho přítomnosti úplně mimo a on byl naprosto cool. Pak řekl do mikrofonu, ať se ženich a nevěsta milují navždy," říká jeden ze svatebních hostů: "Udělal jednu z nejkrásnějších věcí, kterou celebrita může udělat. Jeanine a Rob budou mít perfektní svatební zážitek na celý život."
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

souhlasim

(adel, 22. 8. 2013 17:52)

musim souhlasit s niki selena je super holka a ma super kluka a ty ji zavidis

AHOJ

(NIKOLA, 4. 1. 2013 17:20)

HELE TY SI KURVA ALE SELENA JE DOBRA NECHAPU CO SI MYSLI ZAVIDISJI CO

ahojjkyy

(zuzik, 24. 3. 2012 15:44)

,,,,,,,Selenu nesnasim ona si mysli ze je buch vi co a ze chodi s Justinem,,,,,,,Prroossttee ji nesnasim a muzetemi nadavat jak chcete je to kurrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,,,,,,