Jdi na obsah Jdi na menu
 

Film o Justinu Bieberovi každý nežere

23. 4. 2011

Film o Justinu Bieberovi každý nežere

Justin Bieber
zdroj: MTV Justin Bieber
aktualizováno 04.02.2011, 09:08 | 04.02.2011, 09:08 | Krasna.cz/trm

Fanynky Justina Biebera hoří nedočkavostí. Mají jeho CD, plakát, tričko s jeho fotkou. 11. února se ho dočkají i ve filmu. A rovnou ve 3D!

"Film bude o tom, jak mě hudební branže objevila," řekl Justin magazínu Teen Vogue. Jeho životopisný film nazvaný Justin Bieber: Never Say Never by se měl nést v podobném duchu jako snímek 8 Mile, který před lety natočil rapper Eminem. Většina záběrů bude z Justinova loňského koncertního turné.

 

Jako režisér stojí za filmem američan Jon Chu, který má na svědomí teenagerské taneční trháky Let's Dance 2 a Let's Dance 3D.

 

Ve filmu se mihnou i další známé tváře, třeba Justinova kamarádka Miley Cyrus, Justinův vzor Usher, zpěvák Sean Kingston nebo mladý herec Jaden Smith.
Ne každý se ale do spolupráce s Justinem hrne. Justin požádal například společnost Nintendo o povolení použít ve filmu znělku z legendární videohry Super Mario Bros. Že by italský instalatér Mario neměl Justina rád. ;-)


PŘEČTI SI TAKÉ:

Instalatér Mario odmítl spolupráci s Justinem Bieberem

 

Never Say Never
Je mu teprve 16 a už má svůj životopisný film. (Foto: internet)

 

Bieberovu raketovou kariéru odstartovala kdysi jeho matka, která na internetovém serveru YouTube zveřejnila videonahrávky, jak zpívá na talentových soutěžích. Před dvěma lety, kdy mu bylo teprve 14 let, s ním podepsala smlouvu nahrávací společnost Island Def Jams Music Group rappera Ushera. Mánii, kterou ale vyvolal, nejspíš nikdo nečekal.

Justin Bieber

Sedmá nejoblíbenější žena světa? Justin Bieber! »

Ne, tohle není omyl. Justin Bieber, miláček teenagerů, se dostal do desítky nejpopulárnějších žen showbizu. Tají nám snad něco? ... více»

Selena Gomez a Justin Bieber

Kauza Justin & Selena: Co dokážou šílené fanynky! »

Poslední dobou plní média zprávy o tom, jak fanynky Justina Biebera vyhrožují Seleně Gomez. Proč? Spekuluje se totiž o tom, že tihle dva spolu chodí a fanynky si svého miláčka hájí. Až překvapivě tvrdě! ... více»

Justin Bieber

Justin Bieber chystá nový song s Chrisem Brownem »

Chce se "mlátička" Brown přiživit na úspěchu miláčka teenagerů? ... více»

Justin Bieber

Půjde Justin Bieber donaha?

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

justin bieber :D

(timejka, 3. 6. 2011 20:44)

halllo AKO SA MATE ????BBUZTFJHZDČSRZKUDZTGBVCIOUEZCUTCOUI

Re: justin bieber :D

(ev@$ B.(majitelka), 4. 6. 2011 9:39)

Mam se dobre, akorat je tu dusno.