Jdi na obsah Jdi na menu
 

Parfém - značka Justin Bieber!

18. 3. 2011

Parfém - značka Justin Bieber!

STARS: Parfém - značka Justin Bieber! - foto
Zdroj: Profimedia.cz

Výroba parfému! To je činnost, která v posledních dnech nejvíce zaměstnává kanadského zpěváka...

Potom, co Justin natočil desku, zahrál si v TV seriálu a navrhl vlastní řadu laků na nehty, vrhl se teď na další kosmetický obor - na vůně!

"Donedávna jsem veškerý svůj volný čas věnoval očichávání různých deodorantů v drogériích," přiznal se Justin s tím, že na holkách se mu nejvíc líbí voňavka od Britney Spears.

Samotná výroba parfému probíhala takhle: "Přišel jsem do laboratoře a člověk, který si mne vzal na starost, mi začal nosit různé přísady a já jsem říkal, jestli se mi líbí. Z nich jsme pak postupně vybíraly ty, které by k sobě pasovaly a nakonec jsme zkoušely, jak jsou cítit smíchané."

Výsledkem je parfémová řada s názvem My World, která přinese celkem čtyři vůně - Icon, Energy, Tour a Web. Všechny voňavky budou unisexové (mohou je nosit kluci i holky) a budou se v přepočtu prodávat za 200 Kč.

Zpěvák se ale nespokojí s ničím obyčejným, a tak vymyslel originální aplikaci parfému: "K parfému se budou prodávat přívěsky, které připomínají psí známky nebo náramky s malými nádobkami, do kterých se bude parfém lít. Je to úžasný nápad, protože vůně bude cítit celý den!"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

I Love JeeBee

(Laura, 30. 7. 2012 14:35)

Je to prostě neuvěřitelný,je tak sladkej.....:D

love

(maja, 25. 2. 2012 16:55)

I love you